Apartamente – design, cu detalii remarcabile

Cele mai inalte standarde de exclusivism si stil de viata contemporan au fost avute in vedere la proiectarea si designul apartamentelor Premio. Rezultatul este un mix rafinat de eleganta, calitate, confort si cele mai inalte standarde, pentru cei care stiu ca “lucrurile bune vin in editie limitata.”logos

ALIAS: USI IZOLATOARE FILOMURO (fabricate in Italia)

Cu un design revolutionar, semnat de arhitectul Roberto Tortelotti, elegantele usi de la intrare au o dubla fateta: fildes la interior, cu aspect de lemn la exterior. In combinatie cu balamalele ascunse, asigura cel mai inalt nivel de izolare fonica si de siguranta.

BERTI: PARCHET ANTICO PINUM (fabricat in Italia)

Selectata din colectia cea mai exclusivista a producatorului italian, aceasta podea de lemn antichizat este folosita pentru prima data intr-un proiect rezidential din Bucuresti. Finisarea aparte intensifica granulatia lemnului si permite obtinerea unei suprafete perfect antichizate. Refinisarea exclusivista "Antico" face ca acest parchet sa castige la durabilitate si rezistenta la apa.

PINUM: EVOLUTION 01 USI INTERIOARE (fabricate in Italia)

O linie de usi high-end, cu forme sofisticate, fabricate cu tehnologii inovatoare si materiale alternative, perfect integrate in tendintele design-ului interior modern de astăzi. Cu o mare rezistenta la pete, semne, socuri, usile sunt protejate fotosensibil. Mai multe informatii »

NUSCO: FERESTRE EXTERIOARE COSMO 68 (fabricate în Italia)

Fabricate din lemn triplu stratificat de arin la interior si placate cu aluminiu la exterior, cu o sticla low-e (cu gaz de argon in interior), ferestrele Nusco Cosmo 68 sunt combinatia perfecta de eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului. Mai multe informatii »logos

BAI CU DESIGN CONTEMPORAN ITALIAN EXCLUSIVIST

Gresie / faianta din portelan

Cu un aspect natural de piatra, gresia Flaviker Forward Earth Rett completeaza cu eleganta aspectul bailor. Rezultatul este o combinatie vizuala armonioasa, in care stratificarile tipurilor de piatra sunt accentuate de efectele celorlalte minerale.

Ceramica Rak - Cada New Metropolitan

Cu un aspect minimalist chic si cu un amestec echilibrat de curbe si de linii drepte, aceasta cada este un mix perfect de design si wellness pentru orice baie.

Lavoar Kerasan Ciotola C1

Selectat dintr-o colectie eleganta creata de producatorul italian Kerasan, acest lavoar aduce un aspect fresh si contemporan bailor Premio.

Robinete Nobili

Create de cel mai mare producator din Italia, vor aduce calitate ireprosabila si stil italian in baile apartamentelor Premio.

Toaleta & bideu Hatria Erika Pro Q

Cu fixare invizibila, linii simple si geometrice, si functionalitate excelenta, toaleta si bideul completeaza intr-un mod armonios design-ul bailor Premio.logos

SISTEM DE INCALZIRE CENTRALA WIESSMANN VITODENS

Lider de piata in segmentul sau, sistemul de incalzire centrală Wiessman a fost ales pentru apartamentele Premio datorita beneficiilor pe care tehnologia de condensare le aduce utilizatorilor. Unul dintre ele ar fi consumul semnificativ mai mic de gaze. Am ales sa folosim acest sistem pentru o mai buna calitate a vietii, avand, în acelasi timp, grija de mediul inconjurator: consumam mai putin, poluam mai putin.

AER CONDITIONAT DAIKIN MULTI SPLEET INVERTOR (IN TOATE CAMERELE)

Sistemul de aer conditionat DAIKIN, lider de piata pe segmentul sau, are mai multe unitati incapsulate in tavan, dar o singura unitate exterioară. Astfel, lasa mai mult spatiu in camere, monitorizand individual temperatura fiecarei camere, reducand nivelul zgomotului si crescand nivelul de confort. Tehnologia invertor este cel mai eficient sistem de pe piata in ceea ce priveste consumul de energie.

INCALZIRE PRIN PARDOSEALA KERMI (GERMANIA) IN TOATE CAMERELE

Cu o traditie de 50 de ani in producerea sistemelor de incalzire, Kermi functioneaza pe principiul circulatiei apei incalzite de incalzirea centrala prin tubulatura montata sub pardoseala. Aceasta solutie este ideala pentru reducerea consumului de energie si reducerea numarului de alergeni (aer mai curat in apartamente). Sistemul asigura o distributie egala a caldurii in camere. Este invizibil, asa incat se poate folosi si mai mult spatiul peretilor (in comparatie cu sistemele de încălzire tradiționale). In plus, resursele si costurile sunt gestionate mult mai eficient.

FATADA DISTINCTIVA DIN CARAMIDA SI TENCUIALA: CAPAROL

Materialele de finisare Caparol sunt speciale prin calitatile lor premium: design si economisirea energiei. Cu un aspect remarcabil, care integreaza perfect cladirea in zona de patrimoniu, materialele de fatada Caparol au fost cea mai buna optiune pentru o cladire cu personalitate si autenticitate. De asemenea, cu ajutorul lor se va economisi mult din costurile de incalzire.

VOPSEA DE INTERIOR PREMIUM: CAPAROL

Pentru finisajele fine ale peretilor interiori am folosit Caparol, unul dintre cei mai importanti furnizori de vopsele de pe piata. Cu proprietati remarcabile, Caparol este un brand de referinta in design-ul proprietatilor rezidentiale private. Nivelul ridicat de lavabilitate, efectul de luminozitate si rezistenta in timp sunt doar cateva dintre principalele sale caracteristici.

DESIGN & TEHNOLOGIE: sistem de iluminat B-TICINO

Cu o tehnologie de ultima ora, accesoriile de iluminat B-TICINO au fost folosite pentru a oferi apartamentelor Premio atat controlul fácil al sistemului electric cat si un aspect incredibil de stilat. Designul inovator ii confera linearitate si planeitate, in timp ce tehnologia performanta asigura un control mai bun al calitatii vietii si al consumului de energie.

SIGURANTA SI DURABILITATE

Cele mai bune materiale si ultimele tehnologii de constructie au fost folosite pentru a construi o cladire sigura, ignifuga si rezistenta la apa, capabila sa reziste la incidente naturale extreme.