Un loc aparte

Centrul Bucurestiului este locul unde se intampla tot ceea ce este important in oras. Daca nu vrei sa pierzi nimic din viata orasului Premio - Exclusive City Center Apartments este scuza perfecta pentru a te muta aici.

Construit de Nusco Imobiliara, un dezvoltator de renume, cu o vasta experienta pe piata imobiliara, impreuna cu o echipa de arhitecti talentati de la Fabrica de Arhitectura, Premio este combinatia unica intre o cladire de calitate, cu un design elegant intr-o locatie excelenta.

Cu toate acestea, primul lucru pe care il vei auzi pe strada Luca Stroici este o atmosfera surprinzatoare de liniste. Intr-adevar, te afli incă in mijlocul Bucurestiului, dar strada este situata intr-o zona linistita, atat de aproape si totusi departe de agitatia orasului. Premio se afla pe strada Logofat Luca Stroici la numărul 13. Chiar de la exterior, aceasta resedinta de exceptie iti ridica asteptarile. Vei observa cu siguranta eleganta cladirilor si modul in care designul lor se imbina perfect cu arhitectura strazii.

Prima ta oprire va fi la receptie. Aici este locul unde ii vei putea intalni pe toti rezidentii apartamentelor Premio. Un loc in care speram ca o comunitate frumoasa si armonioasa va creste in timp.

Cum parasesti receptia, vei patrunde tot mai mult in atmosfera confortabila a locului. Vei remarca mai intai parcarea subterana spatioasa, cu 46 de locuri. Si cele doua cladiri: prima cu 8 etaje, iar a doua cu 6. Speram ca te vei bucura de intimitatea acestui loc, conceput special pentru a-ti respecta spatiul personal si a te face sa te simti cat mai confortabil.